ELİT NATUREL EŞMEKAYA SULTANHANISPOR SULTANHANI İLÇESİNDE KAMPA GİRDİ

TAKİP ET

Aksaray'ı Bal liginde temsil edecek olan Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor birinci etap çalışmalarını tamamladıktan sonra ikinci etap çalışmalarına Sultanhanı ilçe stadında devam ediyor. Sultanhanında bulunan Grandhan Otelde kapma giren yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Ahmet Çınar ve yardımcısı Kadir Aydın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Aksaray'ı Bal liginde temsil edecek olan Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor birinci etap çalışmalarını tamamladıktan sonra ikinci etap çalışmalarını Sultanhanı ilçe stadında devam ediyor. Sultanhanında bulunan Grandhan Otelde kapma giren yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Ahmet Çınar ve yardımcısı Kadir Aydın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.



Günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, güç, dayanıklılık, kısa alanda paslaşma ve çift kale maç ile çalışmalarını sürdürüyor. Daha çok genç ve yetenekli bir kadro kuran yeşil-beyazlıları, yöneticiler İlyas Başkan, Mahir Sarı ve Tayfur Başkan takımı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar.

İkinci etap çalışmalarını Sultanhanı Grandhan Otelde devam ettiren Yeşil-beyazlılar lig başlayana kadar birkaç tane hazırlık maçı oynamayı planlıyor.



Çalışmalar hakkında bilgi veren Mahir Sarı, "ilk etap çalışmalarımızı Aksaray Dağılgan Spor Tesislerinde yaptık. Bir hazırlık müsabakası yaptık. Tüm oyuncularımızın hırsı, azmi ve oyunda kalma isteği çok önemli. Genç ve yetenekli bir oyuncu grubuna sahibiz. Elimizdeki maddi imkanlar doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirdik. Transferleri tenik heyetin raporu doğrultusunda yaptık. Çok iyi çalışan 3 tane antrenörümüz var hepsi birbirinden değerli. Yaptıkları işin farkındalar. Bal liginde ilk sezonumuz olmasına rağmen çok çalışıp bu takımı bir yerlere gelmesini sağlamak için uğraş veriyoruz." Dedi.