ELİT NATUREL EŞMEKAYA SULTANHANISPOR REYHANLI DEPLASMANINDA

TAKİP ET

Süper toto Bal ligi 5. Grupta mücadele edenElit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor tarihinde ilk kez Bal ligi mücadelesine çıkacak. Genç ve yetenekli oyuncularla lige hazırlanan temsilcimiz Eşmekaya Sultanhanıspor deplasmandan puan veya puanlarla almak için sahaya çıkacak...

Reklam
Reklam

Süper toto Bal ligi 5. Grupta mücadele eden Eşmekaya Sultanhanıspor tarihinde ilk kez Bal ligi mücadelesine çıkacak. Genç ve yetenekli oyuncularla lige hazırlanan temsilcimiz Eşmekaya Sultanhanıspor deplasmandan puan veya puanlarla almak için sahaya çıkacak


MAÇIN HAKEMLERİ ADIYAMAN BÖLGESİNDEN

 Bal Ligin ilk haftasına ait karşılaşmayı Adıyaman bölgesi hakemlerinden Mustafa Teker yardımcılıklarını ise Gökhan Saldız ve Mehmet Şeref Perihan yaparken karşılaşmanın 4.hakemi ise Nabi İzci görev alacak.


İLK DEFA BAL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK

Elit natürel Eşmekaya Sultanhanıspor 2018-2019 Aksaray Amatör Küme şampiyonu olduktan sonra Bal liginde ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Geçen yıl takımın başında bulunan Ahmet Çınar ile yola devam kararı alan, yeşil-beyazlılar tarihinde ilk bir bal ligi mücadelesine çıkacak.

Geçen yıl şampiyon olan kadrodan birçok oyuncu ile tekrar anlaşan Yeşil-beyazlılar dış transferde Ali Kale, Enes İzzet Yalçın, Musa Aydın, Muzaffer Pay, Burak Akbulut, Zekeriya Altay, Orhan Köroğlu, Ahmet Tarık Düşünceli, Buğra Küçükoğlu, Murat Ulusoy,Alaz Gökalp Süme, Doğukan Şenol, Umut Çelik, Recep Karadayı ve Mehmet Ali İpek ile anlaşma sağladı.

Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor Kulüp Başkanı İlyas Başkan, Yeni bir takım oluşturduk. Pazar günü deplasmanda Hatay temsilcisi Reyhanlıspor ile karşılaşacağız. Bizim amacımız müsabakanın fair play içerisinde geçmesi Sahada kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Bal liginin ilk haftasında deplasmandan galip dönerek taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.

Aksaray Posta Gazetesi