ELİT NATÜREL EŞMEKAYA SULTANHANISPOR BAL LİGİNE HAZIR

TAKİP ET

2019-2020 Sezonunda BAL liginde 5. Grupta ilimizi temsil edecek olan Elit Natürel Eşmekaya SultanhanıSpor'da son hazırlıklar sürüyor.

Reklam
Reklam

Haftada 5 antrenman yaparak lige sıkı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz, hazırlık maçında Konya Çatalhöyük Çumra Belediye Spor ile oynadı. Ligin başlamasına on gün kala 6. hazırlık maçını yapan ve 2-2 biten maçta birçok gol pozisyonu kaçıran Eşmekaya Sultanhanı Spor oyun kalitesi ve mücadele gücüyle göz doldurdu. Her iki yarıda da üstün oynayan takımımız ideal kadrosunu oluşturuyor. Kolej takımı şeklinde genç bir kadro ile BAL liginde mücadele edecek temsilcimiz ilk maçını deplasmanda Hatay Reyhanlı ile yapacak. Kısıtlı bütçe imkanları ile kurduğu genç takımla mücadele edecek temsilcimizde birçok Aksaray’da yetişmiş oyuncumuz yer alıyor.

Teknik sorumlu Ahmet ÇINAR “Geçtiğimiz yıl amatör ligde şampiyon olarak BAL ligine çıkan Eşmekaya Spor, Elit Natürel Eşmekaya Sultanhanı Spor olarak BAL liginde ilimizi temsil edecek. Birçok BAL ligi takımından önce başladığımız hazırlık döneminde il dışından ve il içinden bir çok oyuncuyu değerlendirdik, SultanhanıGrandhan Otelde kampa girerek çok verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Kulübümüzün bütçe imkanları ölçüsünde hareket ederek gerekli mevkilere transferleri yaptık. Aksaray’da gelişime açık genç oyuncuları kadronuza kattık. Hedefimiz yeni tanıştığımız BAL liginde koşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan bir takım oluşturmak, genç oyuncularımızı bir üst lige hazırlamaktır” dedi.

HABER FOTOĞRAF: ERSİN ARSLAN