ELİT NATUREL EŞMEKAYA SULTANHANI SPOR DEPLASMAN DA 3-1 KAZANDI

TAKİP ET

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor dün oynanan karşılaşmada Kırşehir temsilcisi Mucur Yabanlıspor'u 2. Yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Reklam
Reklam

 Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor dün oynanan karşılaşmada Kırşehir temsilcisi Mucur Yabanlıspor’u 2. Yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. 

Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor’a galibiyeti getiren golleri 78. Dakikada Murat Ulusoy, 83. Dakikada Hasan Bulut ve 85. Dakikada Abidin Köylü kaydetti. Ev sahibi Mucur Yabanlıspor’un tek golünü ilk yarının 43. Dakikasında Yusuf Emre Ataol kaydetti. Kırşehir  Ahi Evran Üniversitesi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım iyi başladı. İlk yarının sonlarına doğru bulduğu golle 1-0 önde kapatan Mucur Yabanlıspor, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyamadı. İkinci yarıda üstünlüğü ele alan temsilcimiz Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor son 13 dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor antrenörü Ahmet Çınar maç sonunda yaptığı açıklamada "oynanan futboldan ve alınan sonuçtan memnunum. İlk yarıda bazı aksaklıklar olması gayet doğal, bu futbolun içerisinde olan şeyler. İkinci yarıda takımımız kazanmak için çok çalıştı ve maç sonunda gülen taraf biz olduk" Dedi.