DEMOKRAT PARTİ'DE GENÇLİK KOLLARI İÇ ANADOLU BÖLGE KOORDİNATÖRÜ ZÜBEYİR OKAY OLDU

TAKİP ET

Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığından atama açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl sonunda 'Demokrat Gençlik' adıyla ülke çapında tekrar teşkilatlanan Demokrat Parti Gençlik Kolları 'Genç Bölge Koordinatörleri' atamalarını gerçekleştirdi. Demokrat Parti Gençlik Kolları İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Zübeyir Okay atandı.

Reklam
Reklam

Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığından atama açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl sonunda “Demokrat Gençlik” adıyla ülke çapında tekrar teşkilatlanan Demokrat Parti Gençlik Kolları “Genç Bölge Koordinatörleri” atamalarını gerçekleştirdi. Demokrat Parti Gençlik Kolları İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Zübeyir Okay atandı.
 

Okay: “İç Anadolu Türkiye’nin bağrıdır.”



İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne atanan Okay atamalar üzerine yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu göreve atandığım için Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt’a ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Berkay Güloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Demokrat Parti’de siyaset yapıyor olmak benim için gerçekten çok kıymetli. Bu ülkeyi inşa eden partide, Bayar, Menderes ve Demirel’in partisinin devamı olan bir partide, bir mühendis adayı olarak böyle kıymetli bir vazifede bulunmak hem ağır bir yük hem de yüksek bir şeref. Bu sorumluluk elbette aynı oranda gayret ve çalışmayı gerektiriyor. Bu vazifeye layık olmak gerekiyor. Partideki arkadaşlarımın ve büyüklerimin de yardımı ile bu vazifeyi hakkıyla yapabileceğim görüşündeyim. İç Anadolu Bölgesi bir anlamda Türkiye’nin bağrı, hem de ülkenin aklı ve kalbi olan Ankara’nın da içinde bulunduğu bölge. Demokrat Misyon’un ve “hürriyetçi demokrasi” görüşünün ülkenin akıl ve kalbinin üzerinde inşa edilmesi memleketin geleceği açısından da çok önemli. Bu konuda yardımcı olabilecek, vatansever, milletperver, cumhuriyet ve demokrasi aşığı bütün gençleri davet ediyorum Buyurun gelin hep beraber daha güzel bir Türkiye’yi gençliğin eliyle inşa edelim.” dedi.
 

Güloğlu: “Gençliği olan davalar yıkılmaz”



Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Bu dava ölmeyen bir dava, çünkü gençliği var. Gençliği olan davalar, gençliği olan siyasi partiler seçim de kaybetse, ihtilal da görse, siyasi yasakları da yaşasa hiçbir şekilde yıkılmaz. Çünkü her zaman arkasında onu tutup ayağa kaldıracak güçlü eller vardır. Yeni atanan bölge koordinatörlerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.