BOZCAMAHMUT'DA HIRSIZLIK! OLAY YERİNDE DÜŞÜRÜLEN ÖNEMLİ DELİL!

TAKİP ET

Eskil'in Bozcamahmut Yaylası'nda hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız ya da hırsızlar kasada bulunan 50 Bin TL nakit para, Bin Dolar ve çok sayıda çek ve senedi alıp kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Eskil’in Bozcamahmut Yaylası’nda hırsızlık olayı yaşandı. Özcan Ceylan’a ait Doybalak Tarıma gece hırsız girdi.

Hırsız ya da hırsızlar kasada bulunan 50 Bin TL nakit para, Bin Dolar ve çok sayıda çek ve senedi alıp kayıplara karıştı.

Hırsızların güvenlik kamerasının hard diskini alıp götürdüğü öğrenildi.
Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, "Yan tarafındaki binadaki iskele, söz konusu binanın yanına taşınarak hırsız ya da hırsızlar çatıya çıkmış  ve çatıdan saç kaldırılarak iş yerine girilmiş. Yağmurlama borularının durduğu kısım merdiven gibi kullanılarak çatıdan aşağıya inilmiş. Çelik kasaya bolca motor yağı dökülmüş ve keski yardımıyla kasa iki yerden delinmiş. Kasadaki 50 Bin TL ile birlikte Bin Dolar, çek ve senetlerden alınmış. Hırsızın bir çok yerde ayak izi var ve bir ayağında ayakkabı ya da terlik diğer ayağı ise çıplakmış. Öte yandan güvenlik kameralarının kablosu kesilmiş ve hard diski götürmüş. Hırsızın geride bıraktığı en önemli delil ise, iş yerine cep telefonunu düşürmüş gitmiş muhtemelen onu bulmak için olmalı ki, çok sayıda kağıdı yakıp atmış. Allah büyük bir felaketten korumuş çünkü, çok sayıda yanıcı maddenin olduğu bir yer burası."

Sabah 07.00'de iş yerini açmak için gelen işçinin durumu firma sahibi Özcan Ceylan ve Jandarmaya haber vermesi ile birlikte Jandarma ekipleri cep telefonu başta olmak üzere olayda geride bırakılan delilleri topladı. 

Kaynak: haberfark.net