ATSO VE BORSA BAŞKANLARINDAN "YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAP" ÇAĞRISI

TAKİP ET

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ve Borsa Başkanı Hamit Özkök, Aksaray'ın köklü alışveriş merkezlerinden olan Kule Alışveriş Merkezi'ni ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kule AVM’nin TOKİ Gross 68 Mağazası’nı ziyaret eden Oda Başkanları Göktaş ve Özkök, “Covid 19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında bizler de ilimizde perakende gıda sektörümüzün köklü kuruluşu Kule Alışveriş Merkezleri’nin Toki Gross Şubesi’ni ziyaret ettik. Burada karşılaştığımız tablo bizleri çok mutlu etti” dedi. Borsa Başkanı Özkök “İlimizde 250’nin üzerinde yerel marketimiz var. Bizler Aksaray halkına yerel marketlerimizden alışveriş yapmaları konusunda buradan çağrıda bulunuyoruz. Çünkü yerel sermayemiz; iş ve istihdam ile yerel üreticiye destek konusunda çok yardımcı oluyor. Ulusal maketlerin ilimize katma değeri nerdeyse yok gibi. Hal böyle olunca Aksaray’ın sermayesi Aksaray’da kalsın çağrısında bulunuyoruz” diye konuştu.


“BİRLİKTE ATLATACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş da yaptığı açıklamada “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüse karşı savaşımızda hep birlikte dayanışma ile bugünleri atlatacağımıza inancımız tamdır. ATSO olarak Valiliğimiz, Orman ve Tarım İşletmeleri Müdürlüğümüz bünyesinde bir komisyon kuruldu. Bizler de bu komisyona ATSO olarak görevlendirme yaptık ve İlimizde ortak denetlemelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlimizin gıda sektörünün öncü kuruluşu Kule AVM’yi ziyaret ettik. İlimizin öz sermayesi, bu sıkıntılı süreçte üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmekle kalmamış, bir çok temel gıda reyonunda da indirim yapmış. Çalışanları ve ortam için alınan tüm tedbirleri uyguluyor. Kule AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan’ın şahsında tüm çalışanlarını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


“BİR İLKE İMZA ATTIK”


Kule Alışveriş Merkezleri Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Harun Atalay da Oda Başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlimizde gıda sektörünün öncü kuruluşu Kule Alışveriş Merkezleri olarak, sıkıntılı süreçten geçtiğimiz bu günlerde tüm mağazalarımızda temel ihtiyaç maddelerimiz başta olmak üzere bir çok ürünümüzde indirim yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca yeterince ürünümüz var. Vatandaşlarımız müsterih olsun” dedi. Atalay Kule Alışveriş Merkezlerinin bir ilke imza attığını da belirterek “Kule AVM olarak bir ilke imza atarak 65 yaş ve üzeri evinden çıkamayan vatandaşlarımıza özel bir whatsapp hattı kurduk. Bu hat üzerinden bize ulaşan müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını evine kadar götürüyoruz. Bu sosyal dayanışmaya ufak da olsa katkımız olmasından dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

aksaray gross aksaray kule avm harun atalay aksaray