ATIK PİLLER TOPLANSIN ESKİL ÇÖL OLMASIN!

TAKİP ET

Eskil Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Atık Piller Toplansın Eskil Çöl Olmasın!" projesi kapsamında Eskil Ortaokulu öğrencileri ile bilgilendirme ve farkındalık oluşturma amaçlı etkinlik gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte Eskil Atatürk Anadolu Lisesi ve Eskil Ortaokulu öğrencilerine atık pillerin çevreye verdiği zararlar ve bu zararların nasıl önlenebileceği konusunda bilgilendirme gerçekleşti.
Programa Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer de katılarak öğrencileri atık pil toplamaya teşvik edici bir konuşma gerçekleşti ve proje sahibi Eskil Atatürk Anadolu Lisesi'ne bu proje kapsamındaki çalışmaları için teşekkür etti. 

Eskil Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Zeynel Ermiş; "Eskil Bölgemizde ana geçim kaynağımız olan topraklarımızı korumak için bu projeyi başlattık. Okullarda ve ilçede atık pillerin zararlarını anlatan etkinlikler yapacağız. Her okula atık pil toplama kutusu, bilgilendirici afiş ve broşürler dağıtacağız. Bu yolla çok miktarda atık pili toplayarak, doğanın zarar görmesinin önüne geçmeyi hedefliyoruz." dedi. 
haberfark.net

eskil eskil hava durumu