ATARLAR GRUP LİSANSLI DEPOCULUK A.Ş.

TAKİP ET

Hububat ürünleriniz güvenli ve son teknoloji silolarla depolama yapıldığı için kalitesinde düşüş olmadan saklıyoruz. Sürekli gelişim prensibi ile de giderek gelişen hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Atarlar Lisanslı Depoculuk A.Ş.

Reklam
Reklam

Hububat ürünleriniz güvenli ve son teknoloji silolarla depolama yapıldığı için kalitesinde düşüş olmadan saklıyoruz. Sürekli gelişim prensibi ile de giderek gelişen hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz.  

Atarlar Grup Lisanslı Depoculuk A.Ş.

Aksaray Bölgesinin tarım denilince ilk akla gelen isimlerinden birisi olan Atarlar Grup Lisanslı Depoculuk A.Ş. Sultanhanı İlçesi ve Eskil Bozcamahmut’ta faaliyete geçirdiği lisanslı depoculuk hizmetiyle Tüm üreticilerin yüzünü güldürüyor.

Lisanslı Depo tesislerimiz de tarım ürünlerinizin ticaretini kolaylaştırmak, depolanması için yaygın bir sistem oluşturmak, ürün sahiplerinin mallarının emniyetini sağlamak ve kalitesini korumak, ürünlerin sınıf ve derecelerinin yetkili sınıflandırıcılar tarafından saptanmasını sağlamak, satışını ve teslimini sağlayan ürün senedi çıkartmak ve standartları belirlenmiş tarım ürünlerinin ticaretini geliştirmek üzere, tarım ürünleri lisanslı depoculuk hizmeti vermekteyiz.

Atarlar Grup Lisanslı Depoculuk A.Ş.
 













atarlar depoculuk ataroğlu