ATARLAR DİNLENME TESİSLERİ

TAKİP ET

Aksaray-Konya yolu üzerinde Temiz ve Ferah ortamı ile birbirinden leziz ve çeşitli Açık büfe kahvaltı ve Lezzetli Yemek menüsü ile sizlerin her zaman ilk tercihi oluyor.

Reklam
Reklam

Yolculuğunuz sırasında Bol çeşitli açık büfe kahvaltısı ve birbirinden leziz yemek çeşitlerini bulabileceğiniz tek adres, Aksaray-Konya yolu üzerinde bulunan Atarlar Opet Petrol ve Dinlenme tesisleri...

Her gün taze Ürünleri ile açık büfe Kahvaltı keyfi ATARLAR DİNLENME TESİSLERİNDE

Ayrıca Her gün yenilenen Menüsü ile çeşit çeşit yemekleri günün her saatinde bulabilirsiniz.

Tesisimiz yemek konusunda çok titizdir. Tesisimizin mutfağında hijyen en üst seviyede tutulmaktadır.

AÇIK BÜFE KAHVALTI ATARLAR DİNLENME TESİSLERİNDE

Açık büfe Kahvaltı Menümüzde Peynir Çeşitleri, Zeytin çeşitleri, Börek çeşitleri, Çorba Çeşitleri Kahvaltılık sebze çeşitleri,Tereyağ, Bal, Reçel, Salam-Sosis, Sucuk, Tavada Yumurta ve Kahvaltıya dair her çeşidi Açık Büfe Rahatlığı ile bulabilirsiniz.

Tesisimizde Siz değerli müşterilerimize hizmetimiz bununla sınırlı değil...

Gerek misafirleriniz ile gerekse Yolculuğunuzda Aksaray-Konya yolunda Yemek molanız için tek tercihiniz OPET ATARLAR DİNLENME TESİSLERİ

Siz değerli müşterilerimiz için Ev yemeği tadında Birbirinden leziz Yemek çeşitlerimizi sunuyoruz. Her gün değişen menü çeşitlerimiz ile 24 Saat sizlere hizmet veriyoruz.

SİZ HİÇ ATARLAR DİNLENME TESİSLERİNDE SAC KAVURMA YEDİNİZ Mİ?


Sac Kavurma lezzetinde çok iddialıyız!

Kavurma ATARLAR DİNLENME TESİSLERİ'nde yenir.


Tesisimizin usta aşçıları birbirinden lezzetli yemekleri, mezeleri ve tatlıları sizler için hazırlamaktadır. Molalarda hem lezzetli hem de uygun fiyatlı yemek için tesisimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etliekmek ve Izgara çeşitleri başta olmak üzere Fırın Sütlaç Künefe ve Diğer tatlı çeşitlerimiz siz değerli müşterilerimizin tercihine sunulmaktadır.

Akaryakıtta Kalite ATARLAR

Sizler ATARLAR Kalitesi ile Petrol istasyonumuzda yakıt ihtiyacınızı giderirken Tesisimizde bulunan Marketten alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

ATARLAR AKARYAKIT ve DİNLENME TESİSLERİ

ADRES: Aksaray-Konya yolu 50. Kilometre 
Sultanhanı ilçesi / AKSARAY


































atarlar sultanhanı sultanhanı opet sultanhanı atarlar tesisi ataroğlu