Antalya Saç Ekimi (Hair Transplant Antalya)

TAKİP ET

Antalya saç ekimi (hair transplant Antalya) için hoş geldiniz. Bebekler ve belli bir yaşın üzerinde bulunan insanlar dışında herkes saç ekimi yaptırmak için uygundur. Fakat bu konu hakkında yazılı bir kural bulunmadığı için, eğer yapılan testler sonucunda herhangi bir engel teşkil eden bir durum yoksa, söz konusu kişilere de saç ekimi yapılabilir. Dolayısıyla kimlere saç ekimi yapılabileceği ve kimlere yapılamayacağı konusuna doktorlar karar vermelidir.

Saç Ekimi Aşamaları Nelerdir?

Saç ekimi tedavisi sırasında uygulanan 4 önemli aşama bulunmaktadır. Söz konusu aşamalar şu şekilde listelenmiştir:

1. Aşama: Operasyona hazırlık. Bu işlem genellikle 1 saat sürmektedir.

2. Aşama: Saç köklerinin alınması. Bu işlem genellikle 3 saat sürmektedir.

3. Aşama: Bu aşamada ekim yapılacak bölge uyuşturulur ve köklerin aktarılacağı kanallar açılır.

4. Aşama: Açılan kanallara saç kökleri yerleştirilir ve işlem tamamlanır.

Antalya Saç Ekimi (Hair transplant Antalya)

Antalya saç ekimi yani hair transplant Antalya konusunda hairtransplantantalya.net tercih edilebilmektedir. Hastalara uygulanacak teknikler, saç ekim merkezi tarafından hastanın durumuna göre belirlenir.

Saç Ekimi Sonuçları Nasıl Olmaktadır?

Saç ekimi için gerçekleştirilmekte olan iki farklı yöntem bulunur. Bu yöntemlerden ilki FUT yani Foliküler Ünite Transplantasyonu ve ikincisi ise FUE yani Foliküler Ünite Ekstraksiyonu. İlk yöntemde ense derisinde küçük bir kesik açılır ve saç kökleri buradan alınır. İkinci yöntemde ise kesi yoktur. Saç kökleri tek tek alınarak gerekli bölgelere nakledilir.

Saç Ekimi Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hastaların saç ekimi sonrası dikkat etmesi gereken noktalar bulunuyor. Bu noktalar şu şekilde sıralanmaktadır: Hastalar saç ektirme yaptırdıkları bölgeye baskı uygulamamalıdır, terleten aktiviteler yapılmamalı ve araba kullanılmamalıdır, operasyon sonrası 3 gün su teması olmamalıdır ve ekim yapılan bölge güneşten korunmalıdır.

Saç Ekimi Fiyatları Nelerdir?

Hastaların durumuna ve saç ekimi yapılacak bölgenin genişliğine göre saç ekimi fiyatları değişebilir. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için siz de bizi arayabilirsiniz.

https://www.hairtransplantantalya.net