AKSARAY HEYETİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'U ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

Ankara’da temas ve ziyaretini sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik, Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Gülpınar Mustafa Baymışlıoğlu, Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak, Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda çözüm için pek çok konuda devletimizin imkanları Aksaray adına talep edildi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yapılan toplantı sonrasında yaptığı açıklamada; “Şehrimize yapacağımız yatırımlar üzerine bakanımızla bir araya geldik. Aksaray’ımızla ilgili birçok konu hakkında istişarelerde bulunduk. Yaptığımız görüşmede Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un kendi bakanlığı ile ilgili ilimizdeki bütün sorunları masaya yatırmış olduk. Çok müspet adımlar atıldı ve pratik faydalar temin edildi. Aksaray’ın gelişimine katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden sayın bakanımıza ilimize olan bu yaklaşımı sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Hükümetimizin destekleriyle Aksaray’ımıza hizmet etmek için bu tür ziyaretlerimiz diğer bakanlıklar düzeyinde de devam edecektir” diye konuştu.