AKSARAY GENÇ MÜSİAD'DAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI VE MOTİVASYON EĞİTİMİ

TAKİP ET

Aksaray Genç MÜSİAD'ın katkılarıyla organize edilen ve Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen Başarı ve Motivasyon Eğitim semineri veli ve öğrencilerin katılımıyla Aksaray Bilim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Başarı ve Motivasyon Semineri

Aksaray Genç MÜSİAD’ın katkılarıyla organize edilen ve Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen Başarı ve Motivasyon Eğitim semineri veli ve öğrencilerin katılımıyla Aksaray Bilim Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Seminere sosyal medyada “Koçum TT” mahlası ile tanınan Kariyer Psikolojik Danışmanı Talip Tepe davet edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu konuşmasında şu ifadeler yer verdi. Bugün burada geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aksaray Genç MÜSİAD olarak gençlerimize ve eğitime verdiğimiz önemi gerek yapmış olduğumuz programlar dâhilinde gerekse söylemlerimizde her zaman dile getirmekteyiz. İşte bu yüzden bugünkü programımızı gerçekleştirmekteki amacımız Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek tercih dönemlerinde bir ömür boyu icra edecekleri mesleklerini seçerken daha bilinçli ve kendinden emin bir şekilde tercihini yapmasına bir nebzede olsa yardımcı olmaktır dedi.

Psikolog Tepe:

Pozitif psikolojinin önemine değinen Tepe “Her insanın bir iletişim yönü vardır, olumlu yönlerinin arttırılması olumsuz yönlerinin iyileştirilmesi gerekir” dedi. Koçum TT, seminer sonunda öğrenci ve velilerden gelen soruları cevapladı. Program Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu’nun hediye takdiminin ardından sahnede toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.