AKSARAY'DAN GİDİP ANTALYA DA HIRSIZLIK YAPTILAR

TAKİP ET

500 kilometre uzaklıktan gelip 3 evi soydular, polisin takibinden kaçamadılar Antalya'ya Aksaray ve Ankara'dan gelerek iki mahallede 3 ayrı evden hırsızlık yapan şahıslar yakalandı Antalya'ya Aksaray ve Ankara'dan gelerek iki mahallede 3 ayrı evin kapısını plastik aparat ile açarak evlerden...

Reklam
Reklam

 

Antalya'ya Aksaray ve Ankara'dan gelerek iki mahallede 3 ayrı evden hırsızlık yapan şahıslar yakalandı

ANTALYA - Antalya'ya Aksaray ve Ankara'dan gelerek iki mahallede 3 ayrı evin kapısını plastik aparat ile açarak evlerden para, ziynet eşyası ve elektronik malzeme çaldıkları tespit edilen 4'ü kadın 1 erkek polis ekipleri tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; 29 Ekim ve 14 Kasım tarihlerinde Muratpaşa İlçesi Konuksever ve Kızılsaray mahallelerinde 3 ayrı evden hırsızlık olayı meydana geldi. Şüpheli şahısların evlerin kilitli olmayan kapılarını plastik aparat ile açtıkları kilitli olan kapıları ise sert bir cisimle zorlayarak açtıkları ve evlerden para, ziynet eşyası ve elektronik malzeme çaldıkları tespit edildi.

Aksaray ve Ankara'den gelmişler

Şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde elde çok sayıda güvenlik kamera kaydı ve PTS kayıtları incelendi. Hırsızlık olaylarını Antalya'da ikamet etmeyen Aksaray ve Ankara illerinden 68 plakalı araç ile gelen 4 bayan 1 erkek şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. 17 Kasım tarihinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesi şüpheliler; E.K-G.D-M.Ş-E.G-M.Ş. yakalandı.

Madeni paralar ele geçirildi

Şahısların kullandıkları araçta yapılan aramada suçta kullandıkları 3 adet tornavida, 1 adet kapı kilit dili düşürmede kullanılan özel plastik aparat, bir müştekiye ait ikametten çalınan madeni paralar, bir adet altın kolye ucu bulunarak müştekisine teslim edildi.

Yakalanan 5 şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.