AKSARAY'DA SONDAJ BORULARI ÇALAN 2 KİŞİ YAKALANDI

TAKİP ET

Aksaray'da bir bağ evinden 17 adet demir sondaj borularını çalan 2 kişi Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve asayiş timleri tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar aralıksız etmektedir.

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi mülki sınırları içerisinde ikamet eden bir şahıs, 112 acil ihbar hattını arayarak,  bağ evinden (17) adet 6 metrelik sondaj borularının çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve asayiş timleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucunda; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (2) şahıs yakalanmıştır.

Çalınan (17) adet sondaj borusu bulunarak sahibine teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir." denildi.