AKSARAY'DA KAÇAK SİLAH VE UYUŞTURUCU OPERASYONU

TAKİP ET

Aksaray jandarması, uyuşturucu tacirliği ve silah kaçakçılığına yönelik gerçekleştirdiği 2 ayrı operasyonda, çeşitli uyuşturucu madde ve 5 adet tabanca ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, Gülağaç'a bağlı Demirci Kasabası'nda Batuhan İ. (25) isimli şahsın uyuşturucu ticareti, merkeze bağlı Sağlık Kasabası'nda ise Yasin K. (24) isimli şahsın hem uyuşturucu ticareti hem de silah kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelileri 22 gün boyunca teknik ve fiziki takibe alan jandarma ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 ayrı adrese operasyon yaptı. Şüpheliler gözaltına altına alınırken; evde, kömürlükte ve bahçelerde jandarma narkotik köpeği "Kaput" ile birlikte aramada bulundu. Aramalar sonucunda 1 kilo 325 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 50 cc sıvılaştırılmış metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 4 adet ruhsatsız silah, 155 gram toz esrar, 52 adet uyuşturucu hap, 40 gram eroin, 1 adet kama ve çok sayıda uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere Aksaray İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

aksaray haber aksaray haber 68 aksaray haberci aksaray haber portalı aksaray haberleri dün