AKSARAY AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ AŞI VE SAĞLIK TEMALI RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TAKİP ET

Kısa adı AKAHED olan Aksaray Aile Hekimleri Derneği, düzenlediği programlar ve etkinliklerle Aksaray halkını sağlık konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. AKAHED tarafından 'Aksaray Aşı ve Sağlık Okuryazarlığı Projesi' kapsamında aşı ve sağlık temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Reklam
Reklam

Kısa adı AKAHED olan Aksaray Aile Hekimleri Derneği, düzenlediği programlar ve etkinliklerle Aksaray halkını sağlık konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. 
AKAHED tarafından “Aksaray Aşı ve Sağlık Okuryazarlığı Projesi” kapsamında aşı ve sağlık temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi. 

Aksaray genelindeki ilköğretim okulları 4. ve 5. sınıf öğrencileri tarafından yapılan resimler, 2 gün süreyle Zinciriye Medresesinde sergilendi. 
Medresede düzenlenen programa; Aksaray İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Abdullah Güleç, Çevre Şehircilik İl Müdürü Sn. Ali Özcan, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Şenol Atakan, Uzm. Dr. Özlem Öztaş ve çok sayıda davetli katıldı. 


AKAHED Başkanı Dr. H. Şenol Atakan yaptığı konuşmada, sağlık konusunda düzenledikleri etkinliklerle halkı bilinçlendirmeye devam ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: 
       “AKAHED olarak “Aksaray Aşı ve Sağlık okuryazarlığı projesi” kapsamında düzenlemiş olduğumuz aşı ve sağlık temalı resim ve kompozisyon yarışmamıza başvuran resimleri, halkımızın aşı ve sağlık okuryazarlığı konusunda bilinç düzeyini artırabilmek amacıyla sergilemek üzere böyle bir organizasyon gerçekleştirdik.
  

   Tüm Aksaray genelinde ilköğretim 4 ve 5 sınıflardan öğrencilerinden gelen resimler, Zinciriye medresesinde halkımızın ziyaretine sunuldu.
 Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Aksaray Belediye Başkanımız Sn. Dr. Evren Dinçer beyefendiye destekleri için şükranlarımızı sunarız. Ayrıca emek veren sevgili öğrencilerimiz ile velilerine ve onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.”