AK PARTİ'NİN HİZMETLERİNE ONLARIN HAYALLERİ BİLE YETİŞEMEZ

TAKİP ET

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Aksaray il teşkilatı Aksaray'ın köylerine çıkartma yaptılar.

Reklam
Reklam

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Aksaray il teşkilatı Aksaray’ın köylerine çıkartma yaptılar.

 

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan, İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk ve parti yöneticileri gittikleri her köyde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

 

Bütün vatandaşları 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye oylarıyla güçlü bir şekilde destek vermeye çağıran AK heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçmek için destek vermelerini istedi.

 

 Bilindiği gibi biz sadece seçimden seçime vatandaşları görmeye giden siyasetçi olmadıklarını yineleyen İl Başkanı Hamza Aktürk, “Biz zaten tüm vatandaşlarımızla, tüm hemşehrilerimizle sürekli olarak biriz beraberiz. Aksaray’ı karış karış geziyoruz. 14 Mayıs’ta halkımız “Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam” ve “Doğru adımlarla yola devam” kararını verecek. Bundan hiçbir kuşkumuz yok” dedi.

 

Her bir mahalle, her bir köy, her bir vatandaş için en güzelinin ve en doğrusunun peşinde olduklarını söyleyen İl Başkanı Aktürk, “Özellikle yaşlılarımıza hürmet ediyor, deneyimleri ve bilgeliklerinden istifade ediyoruz. 21 yıl önceki Türkiye’yi bir de onlardan dinleyin. Nasıl büyük bir gelişim ve büyüme gerçekleştirdiğimizi en güzel onlar anlatacaktır. Bu yirmi yılın taçlanacağı yeni bir dönem için Aksaray hemen şimdi diyor” ifadelerini kullandı.

 

Cumhur ittifakını TBMM de daha güçlü temsil ettirmek için çalıştıklarını aktaran Başkan Aktürk, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılda asırlık hizmet ve eser üreterek milletimizin hizmetine sunduk. Yerli otomobilimiz, hastaneler, okullar, köprüler, yollar, Marmaraylar, Avrasyalar, barajlar, uçaklar, üniversiteler, milli savunma sistemleri ve daha nicelerini bugün milletimiz kullanıyor. AK Parti’nin ürettiği ve hayata geçirmek üzere projelendirdiği hizmetlere muhalefetin hayalleri bile yetişemez. Onlar ancak yakmayı, yıkmayı bilir. Bugün geldiğimiz noktada kimler kimlerle yol yürüyor. Hepimiz görüyoruz. 14 Mayıs seçimleri, Türkiye’ye 21 yıldır eser ve hizmet üretenler ile 21 yıldır laftan başka hiçbir icraatları olmayanların seçimidir ” dedi.

 

Gittikleri köy ve mahallerde halkın yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılanan AK Parti Milletvekili adayları, AK Parti’nin hayatın her alanında her biri Türkiye’ye çağ atlatan hizmet eserleri hakkında bilgi vermenin yanı sıra, özellikle tarıma verilen destekler konusunda üreticilerin memnuniyetinin çok yüksek olduğunu vurguladılar.